|
 |
Tag Nutek - konkurs
|
 |
cr3ed

::: 84 :::
|
i co nikt juz nie ma propozycji ?? no panowie wyterzyc sie troche 
...................................................................................
"Drogą wojownika jest śmierć. Oznacza to wybieranie śmierci, gdy tylko istnieje wybór między życiem a śmiercią. Ni mniej, ni więcej. Oznacza to dostrzeganie wewnętrznej istoty rzeczy."
-Yamamoto Tsunenori, Ha Gakure |
|
|

piątek, sierpień 22, 2008 8:30 am |
cr3ed

::: 84 :::
|
dobra to teraz tak 2 pytania
1 czy tag zostal juz wybrany ??
2 czy Fanclub powrocil ?? bo widzialem ze Karbi i Trojdupny juz na tagach graja
...................................................................................
"Drogą wojownika jest śmierć. Oznacza to wybieranie śmierci, gdy tylko istnieje wybór między życiem a śmiercią. Ni mniej, ni więcej. Oznacza to dostrzeganie wewnętrznej istoty rzeczy."
-Yamamoto Tsunenori, Ha Gakure |
|
|

poniedziałek, sierpień 25, 2008 1:53 pm |
tasman

::: 16 :::
|
| Karbulot napisał: |
| To jest jakas paranoja. Wszystko tam sprawdzalem - jest tylko jeden kolor. Nie wiem jakim cudem dzieja sie takie przeklamania. Niestety na razie sobie to odpuszcze. W przyplywie weny zrobie jakas bardziej porzadna wjazdowke. Albo zrobie od nowa testujac kazdy krok pod katem tla. Poki co i tak nie widac tego przy normalnym rozjasnieniu monitora (sam w koncu nie zauwazylem pracujac nad tym). Babol wychodzi dopiero przy mocnym rozjasnieniu, a kto przy zdrowych zmyslach ustawia sobie brightness na 100? |
o czym Ty mówisz Bulot ?
|
|

piątek, wrzesień 19, 2008 5:59 am |
TuT!

::: 289 :::
|
o jej ile mnie tu nie bylo
ja tez teraz nie mam zadnego pomyslu chociaz ten co podales na poczatku nawet fajny ...
es ?!?! |
|
|

piątek, wrzesień 19, 2008 8:12 pm |