the borg collective   •
unimatrix squad   •
anarchy squad   •

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

Tag Nutek - konkurs

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu          

Karbulot

Administrator
::: 1608 :::

Chcialbym rozszerzyc dzialalnosc CS-owa fanklubu. Innymi slowy nie tylko Ya-Ya-yah czy J.J.Express, ale ogolnie. Nie mam weny do taga, wiec prosze o propozycje. Moja jak na razie jest nastepujaca:

I <3 Nippon [TN] Nick

Mam nieco watpliwosci do tego serduszka. Jest fajne, ale jednoczesnie troche oklepane i nieco zbyt popularne. Wolalbym cos wlasnego, jedynego i niepowtarzalnego.

...................................................................................

Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer GG

wtorek, sierpień 19, 2008 8:31 pm

cr3ed

Moderator
::: 84 :::

TeczoweNutki.pl | nick

[TN] Nick I <3 Nippon

...................................................................................

"Drogą wojownika jest śmierć. Oznacza to wybieranie śmierci, gdy tylko istnieje wybór między życiem a śmiercią. Ni mniej, ni więcej. Oznacza to dostrzeganie wewnętrznej istoty rzeczy."

-Yamamoto Tsunenori, Ha Gakure
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćNumer GG

środa, sierpień 20, 2008 6:20 am

Karbulot

Administrator

Te drugie bezapelacyjne odpada. Nie dosc, ze przerobka wczesniejszego pomyslu, to nie lubie tagow poza nickiem. Wole wszelkie tagi przed, wtedy ladnie wyglada kolumna kilku graczy. Poza tym wiem z doswiadczenia, ze nie zwraca sie uwage na wpisy poza nickiem. Mniej wpadaja w oko i jak ktos przeczyta nicka, reszte tylko muska wzrokiem.

Odpowiedz z cytatem

środa, sierpień 20, 2008 8:15 am

cr3ed

Moderator

a moze
[Nippon|TN] Nick ??

"Drogą wojownika jest śmierć. Oznacza to wybieranie śmierci, gdy tylko istnieje wybór między życiem a śmiercią. Ni mniej, ni więcej. Oznacza to dostrzeganie wewnętrznej istoty rzeczy."

Odpowiedz z cytatem

środa, sierpień 20, 2008 8:17 am

cr3ed

Moderator

i co nikt juz nie ma propozycji ?? no panowie wyterzyc sie troche !!!!!!!!!!

Odpowiedz z cytatem

piątek, sierpień 22, 2008 8:30 am

ajt

Moderator
::: 80 :::

[NTN] nick
[N|TN] nick
Według mnie nie ma co pełnego Nippon dawać ludzie i tak nie będą mieli bladego pojęcia co to znaczy, a w googlach sprawdzi to może 5 osób na 100.
Odpowiedz z cytatem

piątek, sierpień 22, 2008 3:09 pm

tasman

niewiele jeszcze napisał
::: 16 :::

Ten znak serca jest tak oklepany i pokemonowy że ...
Odpowiedz z cytatem

sobota, sierpień 23, 2008 4:17 am

cr3ed

Moderator

dobra to teraz tak 2 pytania Usmiech
1 czy tag zostal juz wybrany ??
2 czy Fanclub powrocil ?? bo widzialem ze Karbi i Trojdupny juz na tagach graja

Odpowiedz z cytatem

poniedziałek, sierpień 25, 2008 1:53 pm

Karbulot

Administrator

Tag zostal ten ktory wymyslilem na poczatku. Niestety nikt z was nie przedstawil jakies oszalamiajacej nietypowej propozycji. Co do fanclubu to wlasnie sie reaktywuje, naturalnie przyjecia sa w planach.

Odpowiedz z cytatem

poniedziałek, sierpień 25, 2008 2:43 pm

Karbulot

Administrator

To jest jakas paranoja. Wszystko tam sprawdzalem - jest tylko jeden kolor. Nie wiem jakim cudem dzieja sie takie przeklamania. Niestety na razie sobie to odpuszcze. W przyplywie weny zrobie jakas bardziej porzadna wjazdowke. Albo zrobie od nowa testujac kazdy krok pod katem tla. Poki co i tak nie widac tego przy normalnym rozjasnieniu monitora (sam w koncu nie zauwazylem pracujac nad tym). Babol wychodzi dopiero przy mocnym rozjasnieniu, a kto przy zdrowych zmyslach ustawia sobie brightness na 100?

Odpowiedz z cytatem

czwartek, sierpień 28, 2008 7:11 am

tasman

niewiele jeszcze napisał
::: 16 :::

Karbulot napisał:
To jest jakas paranoja. Wszystko tam sprawdzalem - jest tylko jeden kolor. Nie wiem jakim cudem dzieja sie takie przeklamania. Niestety na razie sobie to odpuszcze. W przyplywie weny zrobie jakas bardziej porzadna wjazdowke. Albo zrobie od nowa testujac kazdy krok pod katem tla. Poki co i tak nie widac tego przy normalnym rozjasnieniu monitora (sam w koncu nie zauwazylem pracujac nad tym). Babol wychodzi dopiero przy mocnym rozjasnieniu, a kto przy zdrowych zmyslach ustawia sobie brightness na 100?

o czym Ty mówisz Bulot ?
Odpowiedz z cytatem

piątek, wrzesień 19, 2008 5:59 am

Karbulot

Administrator

LOL, o wjazdowce na stronie...
A cio tu robi ten post?

Odpowiedz z cytatem

piątek, wrzesień 19, 2008 6:10 am

TuT!

napisał minimum 200 postów
::: 289 :::

o jej ile mnie tu nie bylo Usmiech

ja tez teraz nie mam zadnego pomyslu chociaz ten co podales na poczatku nawet fajny ...

es ?!?!
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

piątek, wrzesień 19, 2008 8:12 pm

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu